Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

COVID-19: Stare de urgență în Bulgaria

Friday, 13 March 2020, 17:07 Sursă: Realitatea.net

Sindicatele au propus măsuri antispeculă şi au cerut deblocarea rezervelor de stat. Spitalele caută voluntari pentru tratamentul şi deservirea bolnavilor.Socialiştii au condiționat instituirea stării de urgență de adoptarea unui set de măsuri economice și sociale de protecție a populației.

La propunerea premierului, va fi format un Stat Major Național pentru urmările economice ale epidemiei. Parlamentul va funcționa în regim special, a anunţat preşedintele Grupului GERB, Daniela Daritkova.Toate grupurile parlamentare vor participa la elaborarea până la finele săptămânii a unui set de măsuri suplimentare anticriză.

Sindicatele au propus blocarea rezervei de stat şi combaterea speculei, îndeosebi cu materiale de protecție antivirus. Spitalele sofiote caută voluntari pentru tratamentul și deservirea bolnavilor. Numărul acestora rămâne 23. 11 s-au infectat la o singură petrecere de la un emigrant sosit din Italia. Guvernul a propus amendarea celor care nu respectă carantina cu până la echivalentul a 2.500 de euro.Vor fi aplicate şi sancţiuni administrative.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL