Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coşmar pentru un bărbat din Braşov, după o beţie cu prieteni. Au folosit o furculiţă încinsă

Wednesday, 03 February 2016, 10:04 Sursă: REALITATEA.NET

În urma acestui conflict, agresorul a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, apoi arestat sub acuzaţiile de: tâlhărie calificată, instigare la furt şi lipsire de libertate.

După ce au băut bine în locuinţa unuia dintre ei, patru indivizi din Săcele, doi fiind fraţi, s-au luat la ceartă. Atmosfera devenind tensionată, cei doi invitaţii au vrut să plece, dar gazdele, ca fraţii, au făcut tot posibilul să-i oprească, ameninţându-i chiar cu un cuţit, scrie mytex.ro.

Potrivit procurorului Alina Comăniţă, purtătorul de cuvânt al Parchetului local, după ce au ieşit din locuinţa în care avusese loc petrecerea, gazda a fugit după ei, l-a tras pe unul înapoi în casă şi l-a luat la bătaie, cu pumnii şi picioarele. Totodată, l-a ars cu o furculiţă încinsă pe faţă. Coşmarul bărbatului a durat cam o oră şi jumătate, timp în care i-a fost luată şi cheia locuinţei pe care acesta o are în Săcele. Apoi, fratele gazdei s-a dus la această locuinţă de unde a luat un laptop. Între timp, cel agresat a fost dezbrăcat şi lăsat desculţ în zăpadă, potrivit anchetatorilor.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL