Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Corpul de control al MAI verifică în Vrancea cum s-a acţionat când o tânără a sunat de 3 ori la 112

Monday, 19 August 2019, 19:06 Sursă: REALITATEA.NET

Vă reamintim, săptămâna trecută o tânără din Focșani a sunat la 112 după ce a fost șicanată în trafic, iar apoi urmărită până în dreptul locuinței sale. Dispecerul de la Poliție a repezit-o pe fată că nu mai sunt echipaje disponibile și i-a închis telefonul.

La o săptămână de la incidentul petrecut în județul Vrancea, reprezentanții Corpului de Control al ministrului de Interne vor să afle de ce nu a ajuns niciun echipaj de Poliție la casa fetei care cerea ajutor. În plus, anchetatorii vor cerceta și dacă dispecerul Poliției a procedat corect în discuția cu tânăra, dar și unde se afla echipa de rezervă a Poliției care ar fi trebuit să intervină.

Totul a pornit în seara zilei de 12 august, când fata se întorcea de la serviciu. În drumul spre casă, o altă mașină a șicanat-o și apoi a urmărit-o până în fața casei. Aici, indivizii au stat mai multe ore, timp în care tânăra a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor. Până acum au fost audiate fata de 18 ani care a sunat, părinții ei și o prietenă. Toți se aflau în momentul incidentului în mașina fetei.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL