Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus România. Dacian Cioloș (PLUS): Intrăm în armistițiu politic până la trecerea crizei

Tuesday, 31 March 2020, 20:36 Sursă: realitatea.net

 

„Trecem printr-o perioadă extrem de grea, fără precedent de la Al Doilea Război Mondial încoace.

Trăim vremuri în care avem nevoie în primul rând de solidaritate umană.

Nimeni nu are dreptul să caute câştig electoral folosindu-se de criza asta fără precedent, de tragediile unor familii şi comunităţi.

Împreună cu colegii mei din PLUS am decis următorul lucru: nu vom mai face declaraţii politice. Intrăm într-un armistiţiu politic total până la trecerea crizei în care ne găsim.

Nu mai e timp acum doar de comentarii politice de pe margine. Vom fi alături de instituţiile statului român şi de eforturile pe care le au de făcut, o să susţinem Preşedinţia, Guvernul, autorităţile locale să traverseze cu efecte cât mai mici criza asta de proporţii. (...)

Rolul celor care ne conduc acum e nu doar să guverneze aceste instituții, dar și să ne unească. Să ne încurajeze să ne folosim cu toții resursele de care dispunem și pe care le putem pune la dispoziție. (...)

Acum trebuie să rezolvăm urgențele și vom avea apoi timp să discutăm și despre vinovății, să tragem concluziile necesare și să învățăm să nu ne mai lăsăm folosiți de oameni fără scrupule. Dar vom face asta numai după ce trece criza”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-01 00:44:03
Toata lumea evolueaza, numai voi nu ...

Daca virusul a aparut in china atunci cum a intrat in tara !? Pe la VAMA !!! Atita timp cit nu ati carantinat intentionat pe cei care intrau ati infectat toata tara asteptind sa “evolueze” virusul !!! Costa mai putin sa carantinezi 300.000 de mii pentru 14 zile decit sa opresti si sa platesti milioane de oameni citeva luni ...

Alte articole din: ACTUAL