Concert country rezervat doar bărbaților în onoarea vizitei lui Donald Trump în Arabia Saudită

Monday, 22 May 2017, 10:00, Sursă: REALITATEA.NET

Imediat după discursul președintelui american, Donald Trump, aflat în prima sa vizită oficială în regatul saudit, starul de muzică country, Toby Keith, a ținut un concert în capitala țării, în fața unui piublic format doar din brbați peste 21 de ani.

Într-una dintre cele mai surprinzătoare apariții muzicale ale anului, cântărețul de country, Toby Keith, cunoscut pentru melodii precum „Whisky Girl”, „Drunk Americans” și „I Love This Bar”, a ținut sâmbătă un concert rezervat strict publicului masculin. Evenimentul a avut loc în Arabia Saudită, cu ocazia vizitei  președintele Donald Trump în această țară.

Artistul, cunoscut pentru cântecele și versurile patriotice și dedicate băuturilor americane, a apărut pe scena din Riyadh, în ciuda interdicțiilor din regatul saudit ultraconservator. Se știe că alcoolul, la fel ca și interacționarea între femei și bărbați sunt complet interzise.

Keith a cântat pentru soldații americani de peste hotare și a apărut la ceremonia de învestire a noului președinte, sub deviza „Make America Great Again!” în fața Memorialului Lincoln din Washington DC, lucru pe care mulți artiști au refuzat.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN