Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cod Rutier 2020 | Trebuie îndeplinite mai multe condiții pentru a primi permisul auto

Tuesday, 31 December 2019, 16:17 Sursă: Realitatea.NET

Conform celor mai recente modificări ale Codului Rutier, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor realizează, gestionează şi pune la dispoziţia publicului o aplicaţie informatică, în mod gratuit, printr-un serviciu on-line, pe pagina proprie de internet, pentru a se verifica situaţia înmatriculării unui vehicul, precum şi motivul suspendării înmatriculării acestuia.

De altfel, din 1 iulie 2020, persoanele care vor să aibă carnet de conducere trebuie să aibă absolvite cel puțin 10 clase terminate, a informat Mediafax.

În plus, persoanele în vârstă care încă mai doresc să conducă pe drumurile publice vor fi obligați să facă mai des controlul medical.

Noile reglementări ale Codului Rutier prevăd și ca cei care sunt prinşi vorbind la telefon în timp ce se află la volan să poată fi sancționați prin suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-31 17:24:57
ene marian

fireste,domnilor,pentru batrani,controale medicale mai dese.Asta inseamna,stat la cozi la fiecare cabinet(da-i dracului caci ei au timp),bani(si asa nu au ce face cu ei si oricum au prea multi,nu?) si mai ales umblat pe la toate intitutiile.Pina la urma,poate mor pe drumuri,sau asteptind pe la cozi si asa rezolvam si problema pensiilor.Iata cate probleme rezolvate cu o singura impuscatura.

Alte articole din: ACTUAL