Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mii de locuințe din Olt, fără energie electrică

Sunday, 02 July 2017, 22:41 Sursă: REALITATEA.NET

Conform informaţiilor remise de societatea de distribuţie a energiei electrice, la ora transmiterii acestei ştiri, sunt 2.739 de gospodării fără curent la Pleşoiu, Găneasa, Priseaca şi Valea Mare, scrie Mediafax.

Şapte echipe se află în teren pentru remedierea defecţiunilor. De asemenea, din cauza vântului puternic, un stâlp de electricitate a fost doborât, în satul Dranovăţu, comuna Găneasa.

În intervalul 18.30-20.00, pentru judeţul Olt, au fost emise trei atenţionări cod galben de ploi, intensificări ale vântului şi grindină. În noaptea de duminică spre luni (2/3 iulie) şi pe parcursul zilei de luni, în judeţele Gorj, Vâlcea, Mehedinţi, Dolj, Olt, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Teleorman şi zona de munte a judeţelor Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov, Covasna şi Buzău instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Meteorologii au emis cod portocaliu pentru aceste judeţe, care a intrat în vigare la ora 20.00, şi anunţă că în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă de 50...70 l/mp şi pe arii restrânse 80...90 l/mp.

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL