Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Clubul de Excelență strânge fonduri pentru susținerea copiilor talentați, dar fără posibilități

Tuesday, 20 December 2016, 10:22 Sursă: REALITATEA.NET

GRAȚIELA VOICU are 17 ani și este elevă a Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”. Este crescută de o bunică, mai are trei frați și locuiesc cu toții într-un apartament închiriat. Numai în acest an a primit titlul de dublu campion mondial la Hollywood la Campionatul Mondial de Arte.

ADINA UMBRĂ, 11 ani, elevă a Școlii „Principesa Margareta”, practică dans modern de la 3 ani. Ca și Grațiela, Adinaeste dublu campioană mondială la Hollywood. De două luni, nu are încălțăminte și împrumută de la colegele mai mari pentru a se putea antrena.

ANDREEA MARIN, în vârstă de 14 ani și ALEXANDRU VIERU, de 18 ani, sunt multipli campioni naționali la karate, Alexandru fiind deținător al centurii negre.

Cei patru tineri vor fi susținuți de Fundația Credenția, parteneră a Primăriei Sectorului 5 în dezvoltarea comunităţii locale și promovarea tinerilor talentați în artă, cultură și sport și care nu pot fi susținuți de familii în dezvoltarea talentului lor. Gala Clubului de Excelență a fost un real spectacol cultural – artistic caritabil. Sumele colectate vor fi virate într-un cont bancar aparținând Fundației Credenția, care îi va distribui în mod egal, sub coordonarea Primăriei Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret ”Ștefan Iordache” al Sectorului 5, către copiii și tinerii talentați.

Au participat aproximativ 200 de persoane, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai investitorilor și retailerilor de pe raza Sectorului 5, fundații și ONG-uri care își desfășoară activitatea în domeniul sprijinirii tinerelor talente artistice. Au fost prezente și persoane publice, vectori implicați activ în viața cultural – artistică, nume de prestigiu ale scenei românești. Inclusiv Realitatea TV s-a înscris în susținerea tinerilor talentați, realizatoarea Lavinia Șandru fiind prezentatoarea Galei Clubului de Excelență.

Programul artistic a inclus un concert susținut de Corul Regal care a interpretat colinde, pian ambiental, jazz, recital cvartet, saxofon, concert pop latino și rock & roll – cover , precum și DJ Simphony Orchestra, momente de dans – cabaret, Brodway & Hollywood.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL