Cîțu, acuzat de fake news! Câți angajați are, de fapt, Compania Municipală Consolidări Bucureşti

Saturday, 25 January 2020, 14:08 Sursă: Realitatea.NET

"În urma informațiilor distribuite în mediul online de ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, facem următoarele precizări:

- Compania noastră avea la finalul anului 2019 un număr total de 816 angajați, dintre care peste 700 își desfășoară activitatea doar pe șantiere. Sunt muncitori calificați și necalificați, într-un domeniu unde există un deficit de personal de peste 600.000 de persoane!

- Florin Cîțu confundă organigrama instituției cu numărul real al posturilor ocupate. Sperăm că intenționat, altfel ar fi grav ca Ministrul Finanțelor Publice să nu facă diferența!

- Salariul mediu net în companie este 4.521 de lei! Iar asta se putea verifica simplu, la ANAF! Salariile angajaților au crescut la începutul anului 2019, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței de Guvern nr. 114/2018 prin care a fost crescut salariul minim în domeniul construcțiilor", precizează Compania Municipală Consolidări Bucureşti într-un mesaj pe Facebook.

Respectăm în totalitate legile în vigoare plătind taxe pentru toți angajații, chiar și concedii medicale! Un lucru greu de găsit în construcții, iar angajații știu asta! Mulți dintre salariații noștri s-au întors din străinătate pentru a fi aproape de familiile lor!

- Cheltuielile cu personalul reprezintă doar circa 40% din bugetul total al companiei!

- Era nevoie de o simplă verificare a bugetului aprobat pe anul 2019 și un calcul (regulă de trei simplă).

- Nu facem campanie electorală, ci construim un București Trainic! Avem zeci de șantiere unde suntem prezenți zilnic!”, specifică reprezentanții Companiei Municipale Consolidări București.

Mesajul ministrului Finanțelor:

Gabriela Firea si companiile ei!

”Am revenit cu detalii.

In 2017 G.Firea a infiintat 22 de companii. Astazi sunt functionale 18.

Cati oameni lucreaza in aceste companii? 4500 de persoane. 1500 doar la Compania Municipala Consolidari.

Salariile? Evident mai mari ca in sectorul privat. Ajung la 7400 lei NET.

Cu cati bani au fost capitalizate? Mai clar, cati bani a luat G. Firea de la investitii pentru plata SINECURILOR?

UN MILIARD de lei!!!

Asa isi bate joc G.Firea de banii romanilor.

Va urma!”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-26 08:32:14
Paine si circ in Romanica

Lui Citu i-a crescut floci la pasarica si se crede muiere de prefera cateleala de talcioc de pe Fuckbook, a uitat ca e ministru si da cu gargara inainte, zicea ca face si ca drege ca l-a depistat impreuna cu oligofrenul epuizat psihic Cap de Penis plecat la Bruxelles( bine ca a dat Dumnezeu minunea) pe Teodorovici cu ciordeli si nu stiu ce cu PIB-ul etc. nimic nimic vorbe goale de campanie de prostit mamaligarii pentru voturi? Tot o spuma la gura lor si acum tac ca mieluseii nu cumva sa deschida careva subiectul ca a furat PSD ca a futat Tariceanu ca a furat dracu lacu ca stiu ei si ca devoaleaza pe dracu sa-i cante ca de 4 luni se cearta numai cu Firea si cu prefectii. Au demascat o sula, nici pe aia ca nu o gasesc de mica ce este. Panarame ordinare in 2 cuvinte. La DNA inca nu s-au terminat musterii din loturile de infractori ai lui Basescu, numai Boureni, Videni, Berceni si tot soiul de fufe defileaza cu cereri de puscarie de 8-10 ani fiecare inclusiv Valcov finul lui Gusa si baia

Alte articole din: ACTUAL