Circulaţia feroviară rămâne închisă, după ce un tren a deraiat în Hunedoara. Doi oameni au murit

Sunday, 09 April 2017, 09:48 Sursă: REALITATEA.NET

"Din datele centralizate până la această oră rezultă ca infrastructura feroviară este distrusă pe ambele fire, pe o distanță de aproximativ 200 m. După finalizarea anchetei se vor retrage ultimele 2 vagoane, rămase pe șină, în stația Petroșani, iar personalul feroviar va consolida linia de cale ferată pentru a permite intrarea în zonă a utilajelor de intervenție", se anunţă într-un comunicat emis de CFR.

Pentru ridicarea vagoanelor răsturnate se va acționa cu 3 trenuri-macara, două de 250 tone și una de 125 tone, și cu un tren cu vinciuri.

CFR asigură continuitate în traficul feroviar pe zona respectivă, prin transportarea pasagerilor cu mijloace auto, între stațiile Petroșani și Pui, călătorii fiind preluați din aceste stații de alte trenuri care circulă pe aceleași rute.

De asemeanea, pentru trenurile de lung parcurs (IR) care circulă spre Arad, traficul este redirecționat pe relația Filiași - Orșova - Timișoara - Arad, iar cele spre Simeria vor circula până la Petroșani, cu transport auto Petroșani - Pui, călătorii fiind apoi preluați de alte trenuri care au traseu comun.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL