Circulație îngreunată pe Valea Oltului, din cauza inundațiilor. Cad pietre pe E 81

Thursday, 06 June 2019, 08:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Inundațiile pun probleme traficlului pe Valea Oltului.

Cad pietre pe Valea Oltului. Sensul Sibiu – Vâlcea pe Valea Oltului era blocat miercuri seara din cauza unor căderi de piatră, dar circulația a fost reluată ulterior.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, polițiștii Serviciului Rutier se află în zonă și acționează pentru buna desfășurare a traficului.

"Căderile de piatră sunt în afara localității, zona aparține de Călimănești. Acum se așteaptă un utilaj pentru a deplasa bolovanul respectiv", arată IPJ Vâlcea.

Circulaţia s-a desfăşurat îngreunat, joi dimineaţa, pe DN 7 – Valea Oltului, din cauza apei care a ajuns pe carosabil, în urma ploilor din ultimele zile.

Potrivit ISU Vâlcea, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate din cauza apei de pe carosabil, joi dimineaţa, în zona localităţii Călimăneşti.

„În jurul orei 5.30 a fost apă pe carosabil în localitatea Călimăneşti, pe DN7. Traficul nu a fost blocat dar s-a desfăsurat cu dificultate. A intervenit un echipaj de pompieri militari şi unul al SVSU Călimăneşti", au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea, citatți de Mediafax.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL