Cioloş va candida şi la europarlamentare, şi la alegerile parlamentare din 2020

Monday, 18 March 2019, 07:47 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul premier Dacian Cioloș, cel care deschide lista Alianței USR - PLUS pentru alegerile europarlamentare din luna mai, a declarat, duminică, la Constanța, că, indiferent ce se va întâmplă până în anul 2020, el va candida și pentru Parlamentul României, pentru că, spune el, proiectul său este în România.

Adaugă părerea ta

Dacă va fi nevoie și atât cât va fi nevoie voi merge și în Parlamentul European și voi fi disponibil și pentru Parlamentul României. De un lucru pot să vă asigur că, indiferent ce se va întâmpla până în 2020, voi fi și candidat pentru Parlamentul României. Pentru că proiectul meu este în România, chiar dacă acum candidez pentru Parlamentul European nu o fac pentru a pleca la Bruxelles, nu am nevoie.

Am stat la Bruxelles cinci ani de zile, dacă voiam puteam să rămân acolo și aveam multe lucruri de făcut pentru Europa, inclusiv cu impact pozitiv pentru România, dar am ales să vin să mă implic aici în România. Și această candidatură, acum, la Parlamentul European, este tot pentru proiectul la care vreau să contribui în România, în mod foarte clar", a spus Cioloș, într-o conferință de presă.

Sursa: ziare.com

Alte articole din: POLITICĂ