Cioloş, ironii către Ponta: Vrea să dea jos Guvernul că nu i-au ieşit negocierile la Bruxelles?

Wednesday, 12 June 2019, 21:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Dacian Cioloș il ironizează pe fostul premier Victor Ponta, după ce aceasta a declarat că Pro România va vota moţiunea de cenzură a Opoziţiei, dar nu o semnează. "Vrea să dea jos Guvernul pentru că nu i-au ieșit negocierile la Bruxelles sau pentru că nu guvernează bine?", s-a întrebat, retoric, Cioloş. 

”Domnul Ponta vrea să dea jos Guvernul pentru că nu i-au ieșit negocierile la Bruxelles sau pentru că nu guvernează bine? Eu l-am întrebat de două ori în campanie la ce grup vrea să adere și el a spus că ei sunt adevărații social-democrați din România, așa că nu știu care e supărarea", a afirmat Dacian Cioloș, la România TV. 

Ironia coliderului Alianţei USR+PLUS face trimitere la informaţia apărută în presă, potrivit căreia Victor Ponta ar fi vrut să adere la noul grup europarlamentar creat în jurul partidului lui Emmanuel Macron, din care fac parte ALDE european, și europarlamentari PLUS și USR, dar că s-ar fi opus Cioloș.

Referindu-se la eventuale scenarii în situaţia în care guvernul PSD care ca urmare a moţiunii, Dacian Cioloş a afirmat că cea mai bună variantă ar fi alegerile anticipate. "Nu ar fi exclusă o variantă de alegeri anticipate, dacă partidele care ar da jos actualul guvern, ar câștiga mai mult decât au în Parlament. Putem avea un guvern interimar pe o perioadă scurtă, iar după prezidențiale să facem anticipate.”, a spus fostul premier la România TV.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri