Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cioloș s-a pus rău cu #Rezist: Nu ne mai prostiți cu securiști buni și răi

Monday, 21 January 2019, 15:11 Sursă: REALITATEA.NET

"Am tăcut când ,,gurile rele" spuneau că Dacian e fiu de miliţian, la fel ca Dragnea. (...) Am tăcut când ,,gurile rele" spuneau că Dacian a fost membru Vatra Românească, organizației a cărei apariție a fost facilitată de foști ofițeri ai Securității.(...) Dar, Daciane, când spui că ,,sigur se poate 'demonstra' că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate" noi îți spunem să mai tai din ele că întreaga ta viață, activitate și carieră reprezintă o serie lungă de astfel de ,,demonstrații""", scriu reprezentanții Rezist într-o postare pe rețelele de socializare.

Atacurile au continuat la adresa lui Dacian Cioloș nu se opres aici.

,,Ce e însă 100% necesar pentru România e ca toți aștia care aveți sau ați avut legături cu PCR, comuniștii, securitatea, miliția, torționarii, turnătorii să vă dați în spate din administrația publică și din politică. TOȚI! Jos labele de pe România, nu vă mai tolerăm și nu vă mai înghițim indiferent de culoare politică pe care o reprezentați. Nu ne mai prostiți cu securiști buni și securiști răi", adaugă în postarea pe Facebook cei din comunitate. 

Primul care a atras atenția asupra legăturilor suspecte ale fostului premier atât cu fost poliție politică, cât și cu serviciile secrete și cu fostul ajunct al SRI, Florian Coldea, a fost consulantul politic Cozmin Gușă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL