Ciolacu, ieșire furibundă la adresa premierului Orban

Wednesday, 05 February 2020, 14:42 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Președintele Camerei Deputaților este revoltat de faptul că Orban a ajuns premier, asta chiar dacă președintele PNL ’’nu poate digera democrația’’.

Ciolacu consideră că o țară nu poate fi guvernată prin zeci de ordonanțe de urgență și împotriva cetățenilor ei. De asemenea, președintele Camerei Deputaților vede în agenda PNL un abuz de putere, o formă de încetinire a economiei și de austeritate în viața românilor. Ciolacu a mai acuzat și prezența FMI-ului în țară, fenomen ce nu se mai petrecuse din perioada crizei economice.

Totodată, președintele interimar al PSD a spus că cele 40 de miliarde împrumutate în trei luni riscă să aducă România în faliment. Ciolacu a mai amintit și de declarațiile vicepremierului Raluca Turcan, potrivit cărora pensiile nu vor mai crește începând cu 1 septembrie.

Marcel Ciolacu: ’’Nimeni nu şi-a permis până acum această încălcare a statului de drept în România până la dumneavoastră. O ţară nu poate fi condusă doar cu împrumuturi uriaşe, nu poate fi condusă împotriva cetăţenilor săi, cărora le răpiţi până și accesul la sănătate şi le spuneţi sec: cine are bani trăieşte, cine nu, moare. Ajunge, de trei luni nu guvernați România! Agenda cetățenilor nu este și agenda PNL. Agenda PNL înseamnă abuz de putere, călcarea în picioare a democrației, încetinierea economiei, austeritate în viaţa românilor, nimic pentru oameni, nimic pentru nevoile lor imediate.’’

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-05 16:14:50
Constantin Gadea

DESFIINTAREA PSD SI A UDMR ESTE IREVERSIBILA. VJCTOR NICI N-ARE HABAR, DACA MA GANDESC UN PIC, CUM DE UN MARE MAGAR SEAMANA CU-N BIET PISIC.

2020-02-05 16:22:13
Ionescu

CIOLACU SA INVETE SA VORBEASCA, nu se compara el cu ORBAN. ORBAN ARE CUVINTELE LA EL, UN BUN POLITICIAN, A DEMONSTRAT IN ASTEA 3 LUNI, CA POPATE, STIE SA FACA LUCRURI SI SA SPERAM CA EL VA FI PE VIITOR PREMIERUL ROMANIEI. AVEM NEVOIE DE UN ASTFEL DE OM, CARE STIE SA CONDUCA, SA FACA ECHIPA, HOTARAT SI COMPETENT! SA LE FIE RUSINE CELORLALTI SI VOR PLATI LA VOT!

Alte articole din: POLITICĂ