OROARE! Cine era modelul faimos mitraliat alături de românul din Costa Rica

Wednesday, 11 September 2019, 13:52 Sursă: REALITATEA.NET

Atacul a avut loc marți, chiar în faţa sediului Primăriei din oraşul Alajuelita, din provincia San Jose.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum doi motociclişti se apropie de maşina în care se aflau bărbatul și femeia şi trag mai multe focuri de armă. Gloantele au patruns prin geamul soferului si i-au lovit in cap si torace.

Zgomotul împuşcăturilor a atras în zonă zeci de persoane care au fost îndepărtate cu greu de poliţişti. La sosirea ambulantelor la fața locului, barbatul era deja mort, iar tanara, desi avea inca semne vitale, nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarata decedata.

Tanara de 25 de ani a fost identificata de politie drept Raquel Gamboa Mora, un fotomodel cu 68.000 de urmaritori pe Instagram.

Atac sângeros în Costa Rica. Un român a fost asasinat în plină stradă

Tânăra, pe care prietenii o numeau ”Rake” era cunoscută pentru activitatea în domeniul modellingului. Ea participa la parade, campanii de fitness și lucra pentru diverse companii.

Raquel María Gamboa Mora locuia în Curridabat, un cartier modern din San Jose, dar călătorea constant, datorită meseriei sale.

Tânăra începuse relația cu romîânul de doar câteva luni.

”Iubea să meargă la sala de fitness. Era frumoasă, foarte disciplinată, petrecea ore întregi în sala de antrenament”, a declarat o prietenă a victimei.

Pe pagina de Instagram cu zei de mii de fani, Raquel María Gamboa Mora scria că iubește plaja și sala de fitness.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL