Cinci SEMNE DE ÎNTREBARE legate de noul Samsung Galaxy S6

Monday, 09 March 2015, 18:33 Sursă: GadgetReport.ro

Autor: Realitatea.NET

Mult-laudatul smartphone Samsung Galaxy S6 a adunat peste 20 de milioane de precomenzi in numai cateva zile. Este, fara indoiala, cel mai bun telefon construit de Samsung, insa asta n-ar trebui sa ne imbete cu apa rece. Are si cateva aspecte care ridica semne de intrebare. Merita sau nu? Asteptam generatia S7 sau poate un S6 plus, in toamna acestui an? Intrebari la care cei de la GadgetReport.ro ne dau cateva raspunsuri.

1. Pretul exorbitant

 3300 de lei este un pret mult prea mare pentru majoritatea clientilor. Principalul avantaj al telefoanelor sud-coreenilor era raportul excelent pret-calitate. Astfel ca un Note 4 sau chiar un S5 4G+ reprezinta, cel putin pentru urmatorii doi ani, o varianta optima pentru cei care prefera gadgeturile Samsung. Detalii despre preturile S6 AICI

2. Imposibilitatea de a extinde memoria

Samsung a luat-o gresit, credem noi, pe urmele Apple. Sa nu poti sa ii pui un microSD telefonului inseamna sa trebuiasca sa te multumesti cu cei 32 GB alocati. Sunt de ajuns? Ganditi-va la un concediu in care vreti sa faceti cateva sute de fotografii de 16 MB si sa filmati in Full HD. Despre 4K nici vorba. Un minut de inregistrare inseamna 600 MB! Daca mai vreti sa incarcati si cateva filme si muzica, cei 32 GB vor fi prea putini. Un telefon de 64 GB inseamna 3800 lei. La cel de 128 GB nici nu vrem sa ne gandim la ce pret vine.

Vezi celelalte probleme ale telefonului Samsung Galaxy S6 pe GadgetReport.ro

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE