Chirurg din Timișoara, prins în flagrant când primea mită 3.000 de lei

Tuesday, 10 November 2015, 21:23 Sursă: REALITATEA.NET

Medicul Streian Caius-Glad, de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, este urmărit penal de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua o tranșă din banii pretinși drept mită, notează HotNews.ro. 

Adaugă părerea ta

"Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în data de 9 noiembrie, inculpatul, în calitate de medic in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, a primit de la o persoană denunțătoare suma de 1.000 de lei pentru a efectua o intervenție chirurgicală unui aparținător al său.

În dimineața de 10 noiembrie, inculpatul a chemat respectiva persoană și i-a comunicat că starea de sănătate a aparținătorului său este foarte gravă, iar intervenția ce urmează a fi efectuată este foarte scumpă, astfel că suma de 1.000 de lei este insuficientă, pretinzând încă 5.000 lei.

Marți după-amiază, la solicitarea inculpatului, persoana denunțătoare i-a remis suma de 3.000 de lei din cei 5.000 de lei pretinși, acesta fiind surprins în flagrant", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. 


Alte articole din: Ultimele Stiri