Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Centrul Vechi se imbogateste cu o noua strada

Friday, 29 August 2014, 23:53 Sursă: REALITATEA.NET

Fie că vii dinspre Calea Victoriei, dinspre Universitate sau dinspre Unirii... trebuie să ajungi în spatele BNR în cele din urmă și să te găsești în mijlocul noului centru de distracție al Capitalei.

Lipscani este artera norocoasă care timp de șase weekenduri (30 august - 12 octombrie) va gazdui evenimentele de pe Strada BT.

Spectacole de dans (Dancing Friday), mimă, improvizatie cu trupa Obligo, pantomimă, concerte susținute de trupele Tivodar, We Singing Colors sau cvartetul Vis Clasic , parade, piese de teatru, expoziții de pictură sau intalniri cu personaje de poveste precum Mickey, Minnie sau Donald sunt doar o parte dintre surprizele care vă asteaptă în centrul istoric. Federația Natională de Scrimă va fi prezentă să vă învețe secretele sportului nobil, alături de scrimerii României.

O componentă importantă a festivalului va fi partea de colectare de jucării pentru copiii defavorizati. Organizatorii invită bucureștenii sa doneze pentru o cauză nobila și să aducă împreună cu ei la festival jucăriile pe care vor sa le faca cadou. Toate jucăriile strânse vor fi ulterior donate cu ajutorul Fundației Romanian Angel Appeal și al Fundației DĂRUIEȘTE VIAȚĂ.
În weekendul 30-31 august, colectarea va avea loc între orele 10:30 și 13:00.

Pe site-ul oficial al evenimentului veți găsi mai multe informații despre activități, program, participanți și campania umanitară “Toti copiii au dreptul la joaca. Donează o jucărie pentru o cauză nobilă.”

Cardul care îndeplinește dorințe!

Pentru a avea acces la toata oferta de distracție a următoarelor șase weekenduri participanții vor avea la dispoziție un card simbolic... cardul Star de la BT cu care vor putea să-și aleagă distracția preferată.
Acesta va fi distribuit gratuit (ținem să precizăm) și weekend de weekend, vizitatorii vor putea folosi cardurile respective pentru a activa concerte, piese de teatru, reprezentații artistice sau spectacole.

Weekendul acesta!

În weekendul 30-31 august, incepand cu orele 10:30 copiii pot admira Parada Mascotelor Disney. Anna și Elsa din Regatul de Gheață vor oferi copiilor ocazia să devină prinți și prințese.
Seara continuă cu festivalul de Improvizatie Stradala susținut de trupa Obligo incepând cu orele 18:30, urmat de concertul susținut de trupa Tivodar. Pe parcursul întregii seri veți putea admira o serie de 70 de picturi expuse într-o manieră nonconformistă.

Intră pe site-ul evenimentului pentru a vedea programul complet.

Organizatori

Strada BT este organizat de Banca Transilvania în parteneriat cu Primăria Municipiului București si susținut de Fundația Școala de Televiziune Tudor Vornicu.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL