Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai tari avioane în care ai vrea să mergi cel puțin o dată în viață

Wednesday, 10 July 2019, 16:57 Sursă: REALITATEA.NET

Iată o listă cu cele mai celebre avioane care au fost transformate în restaurante, pe pământ.

El Avión, Manuel Antonio, Costa Rica

Avionul care se numără astăzi printre cele mai spectaculoase restaurante a fost abandonat în anii '80 la Aeroportul Internațional din San José. Însă, proprietarii l-au cumpărat și remodelat prin anii 2000. Astfel, avionul C-123 Fairchild face concurență restaurantelor de lux.

La Tante DC10, Accra, Ghana

Avionul-restaurant se află chiar într-o locație de lângă aeroportul din oraș și era perfect operațional înainte de a fi transformat într-un loc inedit în care ai putea lua masa. Iar acolo unde obișnuia să fie clasa întâi, acum este zona de așteptare iar clasa economy este zona unde se poate mânca.

Hawai Adda, Ludhiana, India

În primul rând trebuie menționat că acesta este primul restaurant de acest tip din țara asiatică, deci promite o experiență unică. Înainte de a deveni resturant, avionul Airbus 320 a aparținut companiei de zbor Air India.

Runway 1, Haryana, India

În cazul acestui restaurant, lucrurile stau puțin diferit față de unul clasic, în sensul că pentru a lua cina va rebui să-ți cumperi mai întâi bilet de îmbarcare. În plus, la bordul avionului poți avea parte chiar și de simulare 3D de zbor. Restaurantul-avion funcționeaza de la sfârșitul anului 2017.

McDonald's, Taupō, Noua Zeelandă

Acesta este cu siguranță un McDonald's cu totul special, deoarece îți poți lua mediul preferat de fast food chiar la bordul unui avion. Inițial, avionul, Douglas DC-3 a aparținut companiei South Pacific Airlines, dar a fost scos din funcțiune în anii '90 și transformat ulterior într-un McDonald's.

Sursă

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL