Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai ciudate 10 obiecte găsite în corpul uman

Thursday, 07 April 2016, 19:32 Sursă: REALITATEA.NET

Acestea sunt cele mai ciudate 10 obiecte găsite, potrivit www.arzigazu.ro:

1. O sticlă

Leonardo Lopez a avut dureri severe de stomac și a decis să se ducă la spital, unde i-au făcut o radiografie care a arătat... o sticlă de bere de 15 cm. în stomacul lui Luis. Se pare că câțiva "prieteni" cu care a petrecut sfârșitul săptămânii i-au introdus sticla prin anus.
 
2. Baterii


Deloc surprinzător, medicii din întreaga lume întâlnesc acest gen de cazuri destul de des. Spre exemplu, în decembrie 2013, un băiat în vârstă de 13 luni din Leicester, Anglia, a murit după ce a înghițit o baterie pe care a găsit-o la creșă.
 
3. Broaște
 
 
 
Chinezul Yang Dingcai este faimos în întreaga lume datorită faptului că înghite broaște care încă mai sunt în viață. Acesta spune că înghite de 40 de ani broaște pentru a se proteja de probleme instestinale și pentru a rămâne în formă.
 
4. Un cui ruginit


Din greșeală, un zidar columbian a înghițit un cui și a fost transferat la Spitalul Universitar Sincelejo. Victima se numea Victor Alfonso Oviedo Navarro, în vârstă de 42 de ani. Cuiul pe care l-a înghițit avea 3, 81 cm. și îl avea în gură pentru a-și face treaba mai repede. Din cauză că a strănuta, l-a înghițit din greșeală. Acesta nu a avut nevoie de intrvenție chirurgicală.
 
5. Un glonț


O fetiță în vârstă de patru ani din India a înghițit un glonț după ce l-a găsit în pământ. Crezând că este o bucată de ciocolată, l-a băgat în gură și l-a înghițit. Micuța a fost internată în spital, iar doctorii au reușit să scoată glonțul fără vreo intervenție chirurghicală.
 
6. Droguri


 
Un bărbat din Peru care călătorea cu avionul din Lima în Buenos Aires a recunoscut poliției că în afară de faptul că transporta 20 de capsule pline cu cocaină, a și înghițit droguri. I s-a făcut o radiografie și s-a dovedit că acesta avea peste 80 de pastile de metamfetamina. DUpă ce i-a fost curățat stomacul, a fost dus la închisoare.
 
7. Un țipar


Medicii unui spital din China au rămas uimiți după ce au descoperit că un bărbat avea un țipar încă în viață înțepenit în el. Aparent, bărbatul și-a introdus țiparul în anus după ce văzuse ceva asemănător într-o producție pornografică. După o intervenție chirurgicală dificilă, medicii au reușit să scoată țiparul. La scurt timp, animalul a murit.
 
8. Un inel de logodnă
 
 
 
Ideea unică a americanului Reed Harris de a ascunde inelul de logodnă în milkshake-ul de căpșuni al iubitei sale s-a terminat... la urgențe. Harris și-a invitat iubita la un fast food, iar femeia era atât de însetată, încât a băut repede și a înghițit inelul fără să realizeze. După două zile în care s-a recuperat, bărbatul a putut să o ceară de soție în mod normal, fără a mai pune în aplicare idei originale și extraordinare.
 
9. O foarfecă


Chinezul Kong Lin a devenit faimos în întreaga lume după ce a reușit să înghită o foarfecă pe care o folosea pe post de scobitoare. Aparent, chinezul în vârstă de 27 de ani a reușit această "performanță" din cauza unei glume spuse de un prieten. Lin a început să râdă și a înghițit foarfeca.
 
10. Un telefon mobil


Această radiografie a fost făcută în spitalul penitenciarului din San Salvador. După cum se poate vedea, unele persoane nu pot sta fără telefonul mobil.

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL