Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Oprişan face bancuri cu Dragnea: Îl schimbam la Congres, ne-a luat-o Justiţia înainte!

Friday, 28 June 2019, 19:08 Sursă: REALITATEA.NET

Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea şi unul dintre oamenii de forţă ai noii echipe a Vioricăi Dăncilă, i-a luat apărare acestei în ceea ce priveşte relaţia de subordonare faţă de Liviu Dragnea.

"S-a eliberat de agreementul pe care-l avea cu fostul președinte al PSD, care, după părerea mea, cum să spun, o teroriza” a afirmat Oprișan, după CExN al PSD. 

"Nu cred că se poate pune problema că l-a acceptat, cred că i-a fost impus ulterior devenirii domniei sale ca premier al României. Dar să nu intrăm în amănuntele asta pentru că sunt istorie. (…) Nu a acceptat lucrul acesta, tocmai din acest motiv ne aflăm în situaţia asta, după părerea mea chiar una fericită aş putea spune. (…) Nu vreau să vorbesc despre chestia asta, dar vreau să vă spun că o situaţie fericită în care, din punctul meu de vedere, doamna Dăncilă este preşedintele interimar al PSD şi prim ministru. Nu vreau să intru în amănunte, dar ştiţi foarte bine că după pierderea alegerilor domnul Dragnea nu mai putea rămâne preşedintele Partidului Social Democrat. Ne-a luat-o justiţia înainte", a spus Oprişan.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL