Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cei doi copii din Vaslui dispăruţi marți au fost găsiți. Băieţelul nu mai era în viaţă

Thursday, 21 April 2016, 11:12 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Daniel Olteanu, băiatul a fost găsit de poliţişti într-o poieniţă.

„Din păcate pentru băieţel nu s-a mai putut face nimic, acesta era deja mort când a fost găsit la 1,5 km distanţă de locul unde a fost descoperită verişoara sa. Fetiţa este în stare bună, va fi transportată la spital pentru evaluarea stării de sănătate. Este speriată şi nu se poate comunica cu ea”, a declarat joi, pentru Mediafax, prefectul judeţului Daniel Olteanu.

Fetiţa de cinci ani din Vaslui, dispărută, a fost găsită joi dimineaţa după 40 de ore, la 8 km de casă.

Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Daniel Olteanu, fetiţa a fost văzută în jurul orei 8.00 de şoferul unui microbuz, în localitatea Morăreni.

„Şoferul microbuzului a văzut-o şi i-a atras atenţia faptul că era singură, pe drum atât de dimineaţă, a coborât, a strigat-o şi fetiţa a răspuns la numele Adina. Atunci şoferul a sunat imediat la 112. Primii care au ajuns imediat la faţa locului au ajuns poliţiştii de la judiciară care efectuau cercetări în zonă, tot în acest caz. La prima vedere fetiţa este în stare bună, este însă foarte speriată şi nu colaborează. Nu ştim nimic de verişorul ei de trei ani”, a declarat joi, pentru Mediafax, prefectul judeţului Daniel Olteanu.

Fetiţa va fi evaluată de un echipaj medical sosit la faţa locului. De asemenea, părinţii dar şi un psiholog vor ajunge la faţa locului.

Cei doi copii de trei şi cinci ani au dispărut de acasă, marţi după-amiază. Peste 300 de oameni au scotocit pădurea din apropierea satului şi împrejurimile, timp de 40 de ore, în căutarea lor.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL