Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cea mai mare colecţie de jocuri din lume este de vânzare

Saturday, 07 June 2014, 12:19 Sursă: REALITATEA.NET

A muncit mult să o adune. Michael Thomasson a petrecut peste 25 de ani pentru a strânge o colecţie de jocuri demnă de Cartea Recordurilor. În urmă cu ceva timp, când a primit diploma celor de la Guiness, aceasta totaliza 10.607 titluri unice, în timp ce la data vânzării valoarea exactă a depăşit 11.000.

Pentru că pe lângă titlul de colecţionar avid, Thomasson este şi un gamer pasionat, majoritatea jocurilor sale au fost desfăcute, dar, în acelaşi timp, mai mult de un sfert dintre ele sunt încă în ţiplă, neatinse. Pentru cei care ţin la astfel de detalii, acesta este un motiv de bucurie. Indiferent dacă au fost sau nu desfăcute, toate jocurile sunt originale şi vor fi livrate în cutia lor originală, împreună cu manualul aferent. În plus, în pachet este inclus şi certificatul primit de la oficialii Cărţii Recordurilor, având în vedere că posibilul cumpărător va deveni subit cel mai mare colecţionar de jocuri din lume.

,,Deşi nu-mi doresc să mă despart de aceste jocuri, am responsabilităţi faţă de familie şi această acţiune mă va ajuta să le satisfac.” Motivul vânzării, cum era de aşteptat, constă în probleme financiare, după spusele colecţionarului. Citeşte mai mult pe playtech.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL