Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cea mai bună dietă de sezon! Cura cu struguri: te ajută să slăbeşti şi detoxifiază organismul

Tuesday, 13 September 2016, 22:18 Sursă: REALITATEA.NET

Cura incepe cu o perioada de acomodare de 3 zile, timp in care se consuma, in paralel cu hrana obisnuita, si anumite cantitati de struguri: o jumatate de kilogram de struguri in prima zi, un kilogram in a doua zi, ajungandu-se pana la un kilogram si jumatate in cea de a treia. Pe langa efectul terapeutic, cura are si efect de slabit.

Dupa aceste zile, in care ne obisnuim digestia si metabolismul cu strugurii, urmeaza 5 zile (daca vreti sa slabiti drastic, pot fi si 10 zile) in care se consuma numai si numai struguri, ca atare sau sub forma de suc. Se consuma in fiecare zi minimum 1,5 kg de struguri, cantitatea maxima fiind de 3,4 kg de struguri pe zi. Singurul supliment care se permite pe parcursul curei sunt ceaiurile calde, neindulcite, de chimen, menta piperata ori cimbrisor, pentru a va incalzi corpul (care in aceasta perioada este mai sensibil la frig), a combate eventuala diaree sau crampele abdominale.

Dupa ultima zi in care consumam numai struguri, ne reobisnuim gradat cu alimentele normale, consumand mai intai infuzii indulcite cu miere si alimente usoare (supe de legume calde, cartofi fierti), ajungand ca in 3-4 zile sa ne alimentam din nou normal.

Este o cura puternica, avand efecte detoxifiante si favorizand scaderea rapida in greutate.

Sursa: Formula AS

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL