Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce va avea special noul iPhone: detaliile au ajuns deja pe internet

Wednesday, 03 July 2019, 19:54 Sursă: REALITATEA.NET

Noul iPhone va fi anunțat, cel mai probabil, în septembrie, în prima jumătate a lunii. Așa s-a întâmplat până acum. În cazul noului iPhone, e preconizat un design cu trei camere principale. Totodată, ar fi introduse trei versiuni: iPhone 11, 11 Max și un 11 R. Cel din urmă ar fi cel mai ieftin și cel mai slab din punct de vedere hardware.

Cea mai mare schimbare făcută de Apple până acum a fost cu iPhone X. Și-a fost atât de bine primit, încât modelele din 2018 au fost la fel. Schimbările mai mari sunt așteptate în acest an. Astfel, folosirea a trei camere principale nu ar fi o surpriză.

Ce noutăți ar aduce noul iPhone

În ceea ce privește ecranul, iPhone 11 ar urma să aibă aceeași dimensiune cu modelul XS, și anume 5,8 inci. Totuși, sistemul de camere de pe spate va adăuga 1,2mm la grosimea dispozitivului.

Bateria ar urma să fie cu aproximativ 25% mai mare decât cea de 2.658 mAh de pe iPhone XS. Când vine vorba de încărcare, o nouă caracteristică pe care iPhone 11 o va putea avea este încărcarea în două sensuri.

Când vine vorba de calitatea camerelor, Apple obișnuia să fie lider. Asta până când alte companii să se descurce la fel de bine, dacă nu chiar mai bine. În ultima vreme a fost detronată de Huawei și Google. Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, iPhone 11 va ajuta compania să redobândească titlul de lider mondial în ceea ce privește calitatea foto. Totul datorită upgrade-urilor aduse sistemului de camere de pe spate. 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL