Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce spune Traian Băsescu despre evacuarea Antenelor. Dezvăluirea care răstoarnă situaţia

Wednesday, 17 February 2016, 08:05 Sursă: REALITATEA.NET

După ce conducerea trustului Intact s-a plâns că este, practic, imposibil să mute cele cinci televiziuni în doar cinci zile, Băsescu a venit cu o dezvăluire-surpriză:

"Ştiu că trustul Intact are două sau trei studiouri la Romexpo, de unde nu îi evacuează nimeni, au închiriat Teatrul Excelsior, de unde nu-i evacuează nimeni, cu toate echipamentele pentru transmisiuni în direct pe care nu le ia nimeni. Deci, cred că suntem într-o farsă, care pune sub semnul întrebării obligativitatea punerii în aplicare a unei hotărâri definitive".

Băsescu a analizat scandalul:

"Este cunoscută relaţia dintre mine şi Antene şi n-aş comenta evenimentul, dar eu cred că este o acţiune în aplicarea unei hotărâri judecătoreşti. Nu cred că poate fi pusă sub semnul întrebării legimitatea acţiunilor.

Ce mi s-a părut ilegitim, mi s-a părut acţiunea de astăzi a preşedintelui Senatului şi a Senatului în ansamblu, unde, laolaltă, PSD, UNPR, PNL şi UDMR au votat pentru chemarea premierului Cioloş în faţa Senatului să dea explicaţii de ce ANAF a început procedura de punere în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti".


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL