Ce spune Gabriela Firea despre apropierea de Victor Ponta

Monday, 10 February 2020, 14:53 Sursă: realitatea.net

 

Liderul PSD București a precizat că au existat discuții preliminare în acest sens, iar în următoare perioadă ea se va materializa.

„Da, o alianță este binevenit pentru locale. Sperăm să se întâmple acest lucru. Am avut cateva discuții preliminare și în perioada următoare vom materializa”, a afirmat Gabriela Firea, înaintea ședinței CEx al PSD de luni de la Parlament.

Apropierea celor două partide s-a văzut și după demiterea primului Cabinet Orban, când Ponta și Ciolacu au căzut repede de acord să aibă o propunere comună pentru șefia Guvernului - Remus Pricopie. Colaborarea lu iVictor Ponta cu foștii colegi de la PSD a început anul trecut, după căderea Guvernului Dăncilă. Ultimul Executiv PSD a fost demis prin moțiune de cenzură și cu sprijinul parlamentarilor Pro România pe 10 octombrie 2019. La fel ca și PSD-ul, Victor Ponta a votat împotriva noului guvern liberal condus de Orban pe 4 noiembrie 2019 și pentru căderea acestuia după trei luni, pe 5 februarie, tot prin moțiune de cenzură.

Încă din luna decembrie a anului trecut, președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu nu excludea varianta unui proiect comun al social-democraților cu Pro România la viitoarele alegeri.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-10 16:00:51
Ramona

Oameni lipsiți de scrupule, rebuturi morale.

Alte articole din: ACTUAL