Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce spune despre tine faptul că te cerţi DES cu partenerul. Te va şoca

Friday, 12 October 2018, 15:00 Sursă: REALITATEA.NET

Dar...  pe măsură ce relația trece peste "stadiul lunii de miere", fiecare începe să își arate opiniile, diferențele și personalitatea.

Acesta este momentul în care prima etapă a relației trece și poți să  resimți o fluctuație a armoniei dintre voi. O relație de viitor este astfel testată. Dacă puteți avea argumente sănătoase, puteți învăța cu adevărat unul de la celălalt.

Cearta este o formă majoră de comunicare. Aceasta arată individualismul, perspective diferite și abilitatea de a învăța unul de la celălalt.

Certurile nu reprezintă neapărat un indicator al existenței unor probleme într-o relație, psihologii explică faptul că o ceartă necesită abilități care au nevoie de timp pentru a se construi.

Cearta nu demonstrează că o relație suferă. Având argumente concrete, poate indica faptul că doi oameni au propriile lor idei și opinii. De fapt, se spune că există șapte ingrediente pentru o relație sănătoasă și fericită, și cearta este una dintre ele.

Potrivit psihologilor, cuplurile care se ceartă des, care îşi susţin ideile, care aduc argumente într-o discuţie îm contradictoriu, se pare că se iubesc mai mult, deoarece fiecare îşi doreşte să fie înţeles de către partener şi, expunându-şi propriile păreri, fără teamă, creşte nivelul de apropiere la nivel profund. Astfel, cuplurile care se ceartă își exprimă dorințele pentru a fi auzite. Când se face constructiv, cearta este benefică. Puteți respecta și arăta vulnerabilitatea în același timp.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL