Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce se întâmplă în organismul tău dacă renunţi o lună la zahăr şi alcool

Tuesday, 16 August 2016, 22:45 Sursă: REALITATEA.NET

Înainte de a începe experimentul, i s-au făcut câteva analize care să prezinte starea sa generală de sănătate, glicemia, tensiunea, condiţia fizică şi rezistenţa la efort.

Apoi, Harland a rămas fără o mulţime de produse din casă, căci aproape toate alimentele procesate din supermarket conţin zahăr. Dieta urmată de Sacha Harland pentru a-şi detoxifia organismul de zahăr şi alcool a fost alcătuită în mare parte din ouă, iaurt, legume şi fructe.

A mâncat salate, fructe de toate felurile, sucuri naturale şi lactate. După o săptămână, Harland mărturiseşte în filmare că este morocănos şi că e foarte greu să renunţi la zahăr, scrie doctorulzilei.ro.

Un specialist explică, în materialul video, că zahărul da dependenţă, iar organismul îşi va dori întotdeauna să consume mai mult. De aceea, lui Sacha Harland îi este foame tot timpul şi este foarte nervos, că şi cum ar fi în sevraj. Testul suprem este atunci când merge în oraş şi vede fast-food-uri, reclame la băuturi carbogazoase. La cinematograf, prietena sa mănâncă floricele şi bea o apă, pe când Sacha Harland bea doar o apă.

Abia în ultima săptămâna, Harland mărturiseşte că nu are poftă de dulciuri la micul dejun pentru prima oară, semn că organismul s-a detoxifiat şi s-a obişnuit cu noul stil alimentar.

La finalul experimentului, Sacha Harland a mers din nou la medic unde a descoperit cu surprindere că a slăbit 4 kilograme, plus că i-a scăzut tensiunea şi nivelul de colesterol.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL