Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Salata verde. Ce se întâmplă dacă mănânci salată verde pe stomacul gol. Efectul este de neimaginat

Wednesday, 09 May 2018, 22:15 Sursă: REALITATEA.NET

Salata verde. Cantitatea de salată verde consumată zilnic trebuie să fie de minimum 150 grame, pe stomacul gol, înainte de fiecare masă. Salată trebuie asezonată numai cu ingrediente naturale: ulei de măsline presat la rece, oţet natural de mere sau suc de lămâie proaspăt stors, şi foarte puţină sare.

Salata verde. Ideal este să consumăm salată la maximum un sfert de oră de la preparare, pentru că altfel principiile sale active se deteriorează. Nu trebuie să se consume în paralel alimente care să împovăreze organismul cu toxine, cum ar fi carnea, prăjelile, produsele de patiserie ori cu aditivi sintetici. Înlocuiţi-le cu orez integral, paşte făinoase, fulgi de ovăz, de grâu sau de porumb, conform doctorulzilei.ro.

Salata verde. Consumată câte 500 g pe zi, porţionate înaintea meselor şi după deşert, duce la scăderea în greutate. 

Salata verde. Există, totuşi, şi o atenţionare. Şi în acest caz, abuzul este nociv. Specialiştii au constatat că excesul de salată verde – depăşirea dozelor indicate mai sus sau consumarea îndelungată a salatei, fără perioade de pauză poate provoca ameţeli şi dureri ale globilor oculari. În asemenea cazuri, regimul cu salată trebuie întrerupt şi reluat după cel puţin două luni.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL