Crima de la Spitalul de Neuropsihiatrie Buzău. Ce se întâmplă acum cu pacientul care a ucis 4 oameni

Sunday, 18 August 2019, 10:50 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

Agresorul are 38 de ani şi este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi. După producerea atacului, a încercat să fugă şi a fost imobilizat de un poliţist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient.

Potrivit comisarului - şef Laurenţiu Pantazi, de la IPJ Buzău, unul dintre pacienţi a intrat cu un stativ de perfuzii în două dintre saloane şi a atacat pacienţii.

Ancheta este în desfășurare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Pacientul violent, în prezent este sub custodia poliției, sub strictă supraveghere. Nu prezintă pericol pentru ceilalți pacienți din cadrul spitalului. Personalul de supraveghere a rămas cel care a fost și până în momentul de față. Nu sunt alte riscuri, nici față de cadrele medicale, nici față de pacienții din cadrul spitalului. Echipajul de poliție care a intervenit se deplasase pentru internarea acelui buzoian și apoi l-a imobilizat rapid”, a declarat reprezentatul poliției.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL