Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce poți să faci pe Google Maps ca să folosești la maximum hărțile

Wednesday, 03 July 2019, 12:31 Sursă: REALITATEA.NET

Aplicația Google Maps, pe cât de bună e, e de multe ori pliă de afaceri false din toate categoriile. Conform raportului companiei, aproximativ 3 milioane de locații de afaceri au fost eliminate din baza sa de date în 2018.

Dacă ai pățit vreodată să ajungi undeva prin intermediul Waze, Google Maps sau altă aplicație de navigație și locația respectivă nu există, ar fi bine să o raportezi la Google Maps. Sunt șanse mari ca majoritatea programelor din această categorie să-și importe constant punctele de interes din Google. Dacă acolo sunt greșite, eroare se propagă într-un timp foarte scurt.

Cum repari ce-i stricat pe Google Maps

Procesul de ștergere a unei locații este cât se poate de simplu. Este suficient să cauți o locație pe Google Maps, prin intermediul aplicației de mobil sau a versiuni web.

Fă un tap sau click pe respectiva locație și vei întâmpina un meniu cu mai multe opțiuni. Printre ele, la bază, se află Sugerați o modificare sau Suggest an edit. În funcție de platforma pe care te afli, din nou, fă un tap sau click.

Optează pentru Eliminați acest amplasament, după cum se vede în captura de ecran de mai jos. La ecranul următor poți alege un motiv pentru care vrei să nu mai existe acea locație pe Google Maps.

Ppoți opta pentru spam și asta e o soluție de multe ori. Dacă s-a închis de curând, optează pentru Închisă definitiv. Confirmă cu OK. Și de acum ar trebui să fii mai liniștit.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL