Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce plante este bine să ai în casă. Tu le cunoşti beneficiile?

Tuesday, 15 May 2018, 10:38 Sursă: REALITATEA.NET

Plante. Pe lângă faptul că înfrumuseţează spaţiul de locuit, acestea purifică şi aerul. Iată care sunt cele mai bune plante pe care este bine să le avem în casă. 

Aloe

Este o plantă care produce foarte mult oxigen. Iar pentru asta ea absoarbe dioxidul de carbon, monoxidul de carbon și formaldehidele. O singură plantă de aloe are aceeași capacitate de curățare cât 9 purificatoare de aer.

Ficusul

Este o plantă foarte ușor de îngrijit pentru că nu necesită multă lumină. Este un inamic aprig al formaldehidei. Însă fii precaut cu ea, dacă ai copii mici sau animale, pentru că frunzele sale sunt otrăvitoare.

Chlorophytum

Această plantă poate să realizeze fotosinteza și la o lumină minimă. Ea absoarbe din aer toxine precum formaldehida, stiernul, monoxidul de carbon și benzina. O singură astfel de plantă poate să purifice aerul de pe o suprafață de 200 de metri pătrați.

Sansevieriya

Această plantă este practic imposibil de distrus, de aceea e perfectă pentru casă. Ea este foarte stabilă și necesită puțină lumină pentru fotosinteză. Ea la fel distruge toxine și e recomandată pentru dormitor, deoarece elimină mult oxigen noaptea.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL