Ce păţeşti dacă mănânci banane cu coaja neagră? Anunțul specialiştilor japonezi

Saturday, 28 July 2018, 13:30 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Eviţi să le cumperi sau îţi plac la nebunie bananele cu coajă neagră? Crezi că sunt deteriorate şi că ţi-ar putea face rău, sau le preferi în locul bananelor "verzi"? Specialiştii japonezi ne aduc veşti uimitoare despre bananele cu coajă neagră, scrie site-ul frunza-verde.ro.

Bananele foarte copate, cu coajă moale, cu pete maronii sau chiar cu coajă neagră, conţin unele substanţe excepţionale pentru sănătatea noastră, aceste substanţe active găsindu-se doar în bananele ajunse la maturitate.

Bananele cu coajă neagră combat CANCERUL

Bananele foarte copate conţin TNF (Tumour Necrosis Factor) – o substanţă foarte activă asupra celulelor tumorale, pe care le atacă şi de ucide. TNF este folosit în oncologie pentru a trata pacienţii cu cancer, iar bananele coapte conţin un TNF natural foarte puternic.

Un grup de cercetători japonezi de la Universitatea din Tokyo, conduşi de profesorul Senji, au studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, după descoperirea conţinutului ridicat în factori anticancerigeni pe care bananele coapte îl prezintă.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri