Ce nu știai că poate face o pisică. E incredibil

Thursday, 18 April 2019, 21:25 Sursă: REALITATEA.NET

Pisica este, pe lângă un tovaraș de joacă neobosit, și o creatură de-a dreptul magică. 

 
Adaugă părerea ta

În momentul în care o pisică toarce și se mângâie de piciorul tau, ea împărtășeste cu tine forța astrală. Permite-i acest lucru pentru a primi energia pozitivă pe care acest animal magic vrea sa ți-o dăruiască.

O pisica este precum un canal prin care se transmite energia cosmica, de aceea ea contribuie foarte mult la bunastarea si prosperitatea familiei.

O pisica are o putere magica incredibila si poate vindeca o persoana. Acest lucru este valabil pentru pisicile de orice rasa, culoare sau varsta. Ea se va aseza pe locul afectat (bolnav) si va face tot posibilul sa il vindeca.

De asemenea, poti scapa de stresul emotional si mental in doar cateva minute doar prin mangaierea piscii.

Daca vrei sa folosesti puterea magica a unei pisici, ia in considerare culoarea pe care animalul o are:

Negru: Pisicile de culoare neagra sunt asociate cu puteri oculte, vrajitorie, magie si protectie. Ele au o mare putere de absorbtie a energiei negative. Prezenta lor aduce liniste in casa in care sta.

Portocaliu: Pisicile portocalii (sau roscate) au o legatura puternica cu puterea soarelui si energia Yang. Acestea atrag zenul, dar si bunastarea materiala.

Gri: Energia pozitiva a pisicilor gri ajuta la mentinerea fericirii, la gasirea dragostei, a pacii si a stabilitatii emotionale.