Ce poţi face cu o ASPIRINĂ

Monday, 05 November 2018, 13:15 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Despre aspirină ştim cu toţii că ajută în tratarea răcelilor. Însă, banala aspirină poate avea mult mai multe întrebuinţări despre care nu ştiai. 

Iată la ce poate fi folosită aspirina. 

Dacă bătăturile nu vă dau pace, aspirina este ajutorul prețios. Dizolvați câteva comprimate într-o cantitate mică de apă caldă și adăugați puțin suc de lămâie până obțineți o pasta moale. Aceasta se întinde pe bătături și se învelește apoi piciorul într-un prosop cald, apoi într-o pungă. Se lasă să acționeze o oră, apoi bătăturile se înlătură.

V-ați pătat hainele cu gălbenuș de ou crud și nu știți ce soluție să folosiți pentru a scăpa urgent de această problemă? Apelați urgent la ajutorul aspirinei. Nu trebuie decăt să amestecați o aspirină cu puțină apă caldă și să ștergeți petele cu această soluție. Și tot aspirina este ceac are curăță și petele galbene de transpirație de pe hainele albe. În acest caz, pisați bine două pastile de aspirină și amestecați cu apă caldă, apoi ștergeți bine petele de transpirație. Înainte de a spăla haina, lăsați zonele pătate să se înmoaie bine în soluția de aspirină.

Nu în ultimul rând, aspirina este considerată cel mai bun conservant pentru murături. Adaugați o aspirină la fiecare doi litri de saramură pentru murături. Aceasta împiedică fermentarea legumelor puse la borcane. 

 

SursaAdaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL