Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce mesaje au primit vineri seară bucureştenii care au mers cu metroul. VIDEO

Saturday, 25 November 2017, 10:29 Sursă: REALITATEA.NET

Protestul va avea loc în Piața Victoriei și va începe la ora 18:00

Un protest de amploare se anunţă duminică în Piaţa Victoriei. Până la ora actuală în jur de 20.000 de oameni au anunţat, pe Facebook, că sunt interesaţi de acest protest, dintre aceştia aproape 6.000 confirmând participarea.

"Duminică, la ora 18, întâlnire Piața Victoriei după care la 19.30 vom pleca în marș către Parlament , acolo le vom spune NU scăpați!!! DEMISIA!

PSD-ALDE a intrat cu viteză în ultima fază pentru adoptarea Legilor Justiției: calendar accelerat în Parlament, mobilizare masivă în comisii, forțarea procedurilor parlamentare.

Ei vorbesc de stat paralel.
Realitatea este ca Romania ajunge sa fie un stat capturat.

Anunțați-vă și prietenii, trebuie să fim din nou mulți pentru a-i putea opri să calce, din nou, Justiția în picioare, cu un OUG 13 mascat!", se arată pe pagina de Facebook - Corupţia Ucide.

Vă reamintim, dacă aţi fost martorul unui eveniment care poate deveni o ştire, ne puteţi scrie sau trimite imagini pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe aplicaţia WhatsApp, la numărul 0732 333 108. Informaţiile şi imaginile vor fi difuzate în jurnalele Realitatea TV.

 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL