Ce lovitură îi dă Ponta lui Dragnea cu doar o zi înainte de ședința PSD!

Sunday, 14 January 2018, 14:37, Sursă: REALITATEA.NET

Declarația explozivă a lui Victor Ponta despre Liviu Dragnea, cu doar o zi înainte de marele meci din PSD în care taberele șefului social-democrat se confruntă cu cele ale premierului Tudose: ”Liviu Dragnea s-a răzbunat pe mine. Modul lui de conducere este unul mafiot”

Victor Ponta a făcut o declarație surprinzătoare duminică după-amiază, la Antena 3. Fostul premier consideră că Liviu Dragnea s-a răzbunat pe el jignindu-i intelgența.

"S-a răzbunat pe mine. S-a răzbunat mințindu-mă. Există minciuni și minciuni. M-a mințit jignindu-mi bunul simț și inteligența, iar asta nu pot să iert. Vorbim despre ce se întâmplă acum în România. Stilul lui de conducere este un stil mafiot, unde toți trebuie să fie din regiunea ta. E un stil, care din păcate a funcționat în Teleorman, dar care nu poate să funcționeze mult timp în România.", a spus Victor Ponta la o emisiune TV.

De asemenea, Victor Ponta s-a declarat supărat pentru situația din PSD.

„Sunt supărat pentru că în 2016 am făcut campanie pentru PSD, am votat pentru premierul Grindeanu, pentru PSD, le-am promis oamenilor că vor avea o guvernare ca în perioada 2012-2015, dar în schimb au fost doar scandaluri. În bătălia asta Dragnea vrea să conducă tot", a mai spus fostul premier.

„Dacă PSD dă jos al doilea Guvern, într-un an, se va sinucide ca partid.", a mai adăugat Ponta.

Ponta iese la rampă cu o zi înainte de CEx și spune, la Antena 3, ca și-ar dori ca luni „să avem o soluție".

„Mi-aș dori ca luni să existe soluții pentru că problema durează deja de un an de zile. Anul 2017 a fost un an cu scandaluri, cu certuri, cu guverne schimbate, cu măsuri economice proaste și văd că 2018 a început la fel.", a spus Ponta.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ