Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce înseamnă dacă visezi că faci sex cu o persoană cunoscută

Sunday, 24 April 2016, 14:16 Sursă: REALITATEA.NET

Dar toate au ca punct de pornire emoțiile, gândurile și experiențele de pe parcursul zilei, dar și sentimente pe care încerci să le reprimi.

Temele repetate

Dacă visezi frecvent că faci sex cu o persoană cunoscută, cel mai probabil la mijloc se află o atracție sexuală pe care o ai față de persoana respectivă. De asemenea, nu ar trebui să te mire că faci amor în vis cu o persoană de care ești îndrăgostită, în special dacă este o dragoste neîmpărtășită. Este o reacție a psihicului care are loc atunci când nu îți poți manifesta sentimentele în realitate.

Visezi că te înșală

Visele în care partenerul tău face sex cu o altă persoană se numără printre cele mai tulburătoare. Potrivit specialiștilor, cauzele sunt de natură emoțională. Una dintre ele este propria ta nesiguranța. Dacă ai senzația că nu ești suficient de frumoasă, sexy sau inteligentă pentru partnerul tău, atunci temerile tale din viața reală se transformă în vise în care ești înșelată. O altă cauză a acestor vise este aceea că nu primești suficientă atenție din partea persoanei iubite. Dacă este și cazul tău, atunci o discuție pe această temă cu partenerul tău te-ar putea ajuta.

Sursa: eva.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL