Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce înseamnă dacă ai semnul crucii în palmă

Sunday, 12 February 2017, 22:55 Sursă: REALITATEA.NET

În general, crucile sunt considerate simboluri negative, care blochează energia organismului sau împiedică realizarea unui obiectiv care îți era destinat. Crucile pot reprezenta probleme vechi și adânci sau situații fără scăpare, dar și schimbările majore care apar în viață. În anumite situații, crucile reprezintă adversarii sau persoanele cu influență negativă asupra ta. Citește ce semnificații au, în funcție de locul lor în palme, pentru a știi cum să te ferești de situațiile critice.

Cruce în palma stângă

Dacă observi o cruce formată din linii bine conturate în partea centrală a palmei stângi, aceasta anunță probleme medicale grave în a doua parte a vieții. Dacă liniile crucii sunt fine și abia vizibile, bolile sau afecțiunile de care suferi în viață pot fi ușor tratate și prevenite.

Cruce în palma dreaptă

Dacă apare o cruce în aria centrală a palmei drepte, aceasta indică schimbări majore în viața de familie. Dacă este poziționată în partea superioară a palmei, schimbările vor veni până la vârsta de 40 de ani. dacă este poziționată în partea inferioară a palmei, te așteaptă o schimbare majoră după 40 de ani.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL