Ce înseamnă când visezi şoareci sau şobolani. Semn bun sau semn rău?

Friday, 09 November 2018, 19:22, Sursă: REALITATEA.NET

Atât șoarecii, cât și șobolanii, atunci când sunt visați, dezvăluie informații despre prieteni falși și dușmani sau anunță pagube și nenorociri. Totodată, șoarecii pot vorbi despre stadiul și calitatea relației de cuplu.

Adaugă părerea ta

Ce înseamnă când visezi şoareci sau şobolani:

- Dacă visezi șoareci în casă, înseamnă că rudele sau prietenii apropiați te vorbesc pe la spate și uneltesc împotriva ta. Șoarecele în casă din vis anunță și pagube materiale.

- Dacă visezi un șobolan în casă, este semn rău, acesta prevestind certuri și minciuni în interiorul familiei sau prieteni foarte apropiați care îți vor face rău prin vorbe neadevărate. Simbolizează o comunicare precară cu persoanele apropiate din jurul tău.

- Dacă visezi un șoarece sau un șobolan care roade mobilă sau obiecte din casă, este semn că urmează să pierzi o sumă de bani sau că vei fi păgubit și există posibilitatea ca persoana care îți face rău să fie chiar din anturajul tău.

- Dacă visezi un șoarece sau șobolan care umblă pe masă, este semn că sporul casei tale este în pericol. Încearcă să-ți planifici mai bine bugetul și să nu dai bani cu împrumut.

- Dacă în vis vezi șoareci sau șobolani care îți întră pe geam în casă înseamnă că vecinii tăi te bârfesc și sunt cu ochii pe gospodăria ta. Acest vis poate simboliză și greșeală sau remușcarea de a fi prea prietenos cu străinii sau de a lăsa pe alții să se amestece în treburile tale. Atenție la prietenii fățarnici din jurul tău și încearcă să nu mai deschizi ușa tuturor celor care bat în ea.

- Dacă visezi șoareci sau șobolani care fug spre ușă, înseamnă că poți primi niște vizite neașteptate de la persoane pe care nu-ți face o deosebită plăcere să le întâlneșți.

- Dacă te visezi înconjurat de șoareci, atunci este semn clar că în jurul tău ai prieteni falși și prefăcuți. De asemenea, acest vis poate traduce o înșelăciune, iar dacă mai mulți șobolani te înconjoară, poți fi înșelat chiar de partenerul de viață. Acest gen de vis poate simboliza și amanta sau femeia de moravuri ușoare care îi da târcoale soțului și-l ispitește.

- Visul în care te vezi prinzând șoareci sau șobolani este semn bun, avertizându-te că ai scăpat de ghinioanele din viața ta și că urmează un drum lin. În funcție de mărimea vietății, îți poți da seama de anvergura evenimentelor depășite sau de gravitatea conflictelor trăite.

- Dacă prinzi un șoricel în vis, pregătește-te de căsătorie sau, dacă eșți singură, pregătește-te să-ți cunoști jumătatea, căci acest vis indică faptul că vei întâlni o persoană care te va iubi și te va face fericită.

- Dacă te vezi în vis ținând în mână un șoarece, este semn bun, indicând fie că tu vei rămâne însărcinată, fie că o prietenă bună va rămâne gravidă.

- Șoarecele negru din vis este semn că un prieten, vecin, rudă îți fură din casă.