Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce înseamnă când te mănâncă palma stângă

Wednesday, 15 November 2017, 10:43 Sursă: REALITATEA.NET

Iată ce înseamnă când te mănâncă palma stânga!

Palma stânga şi mâna destinului

Nu este nimic neobişnuit în a simţi, uneori, o uşoară mâncărime în palma stânga, apărută din senin. Din punct de vedere medical, nu trebuie să te îngrijorezi, însă când vine vorba despre superstiţii, este cazul să ştii la ce să te aştepţi, pentru a nu fi luată prin surprindere mai târziu, spunând că nu ai reuşit să descifrezi semnele pe care destinul ţi le dăduse.

Conform credinţelor populare, atunci când te mănâncă palma stânga, eşti în pericol să pierzi o suma serioasă de bani. Aşadar, ai grijă la afacerile în care te vei implică în viitorul apropiat şi măsoară de cinci ori înainte de a tăia o dată.

Eşti genul de persoană care crede în superstiţii şi te consideri ghinionistă? Atunci trebuie să ai grijă, pentru că în viitorul apropiat este posibil să ai parte de pierderi financiare cauzate de necesitatea unor reparaţii urgenţe sau chiar de achiziţionarea unor bunuri, pentru a înlocui altele furate sau defecte.

Dacă vrei să scapi de senzaţia neplăcută din palmă, este bine să foloseşti un obiect din lemn pentru a atenua mâncărimea, asigurându-te în acest fel că vei avea noroc şi că totuşi soarta nu se va întoarce împotriva ta. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL