Ce fac 50% din cupluri imediat după o partidă de sex? Răspunsul uimitor al sexologului

Thursday, 17 January 2019, 10:15 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cât de bine crezi că îți cunoști partenerul? Angajați constant în studii de caz, sexologii îți dezvăluie informații șocante despre bărbați și femei, precum și procentaje surprinzătoare despre fanteziile și fetişurile cuplurilor.

Unul dintre cele mai interesante studii realizate de sexologi a vizat motivele pentru care femeile se angajează în actul intim. Atracția față de partener s-a situat destul de jos în topul acestora, în timp ce majoritatea femeilor au declarat că fac sex pentru a scapă de plictiseală, pentru a se elibera de tensiune, pentru a-i mulțumi partenerului pentru un gest frumos și pentru a atenua migrenele. Unele răspunsuri au fost cu adevărat surprinzătoare: o femeie a declarat că experiența o aduce mai aproape de Dumnezeu, altele au declarat că fac sex pentru un ten frumos. 84% au mărturisit că recurg la partide de sex pentru a menține liniștea în cuplu sau pentru a-și putea implica partenerul în treburile casnice.

Tipul de sex incredibil pe care trebuie să îl încerci cel puţin o dată în viaţă

Studiile recente au stabilit că doar 3% dintre cupluri fumează imediat după actul intim. Scăderea surprinzătoare a regulii a construit sintagma țigara după sex se datorează unei tendințe care prinde contur în Occident, aceea de a fuma doar în aer liber. În schimb, se pare că 25% dintre cuplurile intervievate preferă să adoarmă imediat după, în timp ce 50% dintre acestea își verifică telefonul mobil și fac shimb de mesaje cu prietenii. Atracția bărbaților pentru femeile mai tinere este celebră. Se pare că motivele sunt de natură biologică: riscul de a deceda prematur scade cu 20% pentru bărbații care fac dragoste cu femei cu 15-20 de ani mai tinere decât ei.

Cum fac amor rusoaicele? Este absolut INCREDIBIL

Femeile preferă să se relaxeze prin activități care exclud amorul. În topul acestora, psihologii au menționat vacanțele la soare, urmate de vizitele la salon, iar, ca stimulent al bunei dispoziții, s-au remarcat complimentele, shopping-ul și mesajele frumoase. Cele mai puțin votate au fost sexul și specialitățile de ciocolată. Un studiu realizat de sexologii australieni a dezvăluit informații șocante: 40% dintre participanți au mărturisit că ar face sex cu partenerul de cuplu al unui prieten, una din zece femei a afirmat că ar juca într-un film porno, 5% dintre bărbați au dezvăluit că au fantezi cu travestiți, iar 57% dintre reprezentanții sexului masculin nu sunt excitați de sânii falși.

Ce păţeşti dacă nu faci sex două săptămâni

Când vine vorba despre trasul cu ochiul în grădina vecinilor, femeile dețin supremația. 76% dintre femei au mărturisit că se uită după alți bărbați în timpul unei excursii alături de partener, în timp ce doar 56% dintre bărbați au afirmat că evaluează din priviri persoanele de sex opus. 77% dintre persoanele care fac acest lucru încearcă să îl mascheze, purtând ochelari de soare sau așteptând ca partenerul să își întoarcă privirea. Bărbații sunt mai tentați să însele decât femeile, iar un studiu deloc surprinzător a dezvăluit că posesorii de mașini de lux sunt cei mai înclinați să se angajeze în aventuri extra-conjugale, scrie bzi.ro.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri