Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce decizie a luat Madonna după ce a pierdut custodia fiului ei, Rocco

Monday, 11 April 2016, 08:41 Sursă: REALITATEA.NET

Judecătorul britanic Alistair MacDonald, care a fost sesizat cu privire la litigiul dintre regina muzicii pop și cineastul Guy Richie, a rugat cele două părți să ajungă la un acord privind custodia băiatului în vârstă de 15 pentru "a nu-i distruge copilăria". Se pare că cei doi au ajuns la o apropiere a pozițiilor.

Astfel Rocco a fost văzut coborând din mașina tatălui său și intrând în casa artistei care a venit săptămâna trecută la Londra cu speranța de a-și vedea fiul. Două ore mai târziu, băiatul ieșea din reședința Madonna cu un prieten pentru a se plimba cu rolele, conform Agerpres.

Justiția britanică a conchis în martie că disputa legală privind custodia lui Rocco va fi rezolvată definitiv la New York, când băiatul se va întoarce în SUA împreună cu Madonna, care a obținut custodia asupra minorului în 2008.

Distanțarea dintre Madonna și Rocco datează din luna decembrie, când băiatul s-a urcat fără să spună nimănui într-un avion la Stockholm și a zburat la Londra, unde trăiește tatăl său.

Rocco o însoțea pe Madonna în Europa în turneul său "Rebel Heart Tour" și după o ceartă cu mama lui a decis să se refugieze în casa tatălui său, încheie ABC.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL