Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce au găsit polițiștii în garajul unui brăilean. Avea ușă termopan și antenă satelit

Wednesday, 28 February 2018, 13:12 Sursă: REALITATEA.NET

Românii sunt foarte ingenioși și fiecare zi aduce o nouă dovadă în acest sens. În Brăila, proprietarul unui garaj a schimbat destinația coșmeliei, în vreme ce a continuat să își parcheze nașina pe domeniul public.

Fostul garaj a fost transformat în birou, dotat cu uși termopan și antenă satelit. Situația a fost sesizată de un vecin și a ajuns în atenția ziariștilor de la Obiectivbr.ro.

Poliția a confirmat. ”La data efectuării verificărilor s-a constatat faptul că în interiorul garajului era amplasat un birou. Urmare a constatărilor făcute s-a informat prin adresă S.U.P.A.G.L. Brăila despre faptul că utilizatorul garajului a schimbat destinaţia acestuia urmând conform regulamentului existent să se procedeze în consecinţă. Concomitent, poliţiştii locali au aplicat o somaţie utilizatorului garajului pentru a-l folosi potrivit destinaţiei şi să desfiinţeze biroul înfiinţat”, au precizat polițiștii.

Existenţa garajelor amplasate printre blocurile din municipiu începe să deranjeze tot mai mulţi brăileni posesori de autoturisme, care spun că în locul acestora ar trebui amenajate locuri de parcare, pentru ca toată lumea să aibă unde să-şi ţină maşina. Iar când se observă că unii proprietari de garaje le folosesc în cu totul alte scopuri decât să îşi adăpostească autoturismele, indignarea celor rămaşi pe “dinafară” este cu atât mai mare, scrie Obiectivbr.ro.

 

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL