Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O studentă din Iași a pozat goală pentru iubitul ei. Ce s-a întâmplat mai apoi e șocant

Monday, 08 February 2016, 10:43 Sursă: REALITATEA.NET

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi au finalizat un dosar pornit de la un fapt aparent minor: o studenta de la Facultatea de Filosofie din cadrul Universitatii Al. I. Cuza a pozat goala pentru iubitul sau, dupa care acele poze au ajuns in mana unor tineri care au incercat sa o santajeze, notează BZI.ro.

Studenta de 20 de ani nu s-a asteptat niciodata sa ajunga intr-o asemenea situatie. A mers la Politie si a povestit totul, in momentul in care si-a dat seama ca lucrurile sunt foarte grave. Studenta s-a speriat in momentul in care cei care o santajau o puneau sa intre noaptea pe stradute neiluminate, pentru da bani in schimbul pozelor. Procurorii au decis trimiterea in judecata a celor trei tineri santajisti: Ionut Roman, de 20 ani, Cristina Plugaru, de 18 ani, si Robert Sentiveanu, de 20 ani.

Acum, dosarul se afla in faza de camera preliminara, la Judecatoria Iasi. Procurorii sustin ca, in cursul lunii octombrie 2015, Ionut Roman a intrat in posesia a 5 fotografii, in care studenta de 20 ani aparea goala. O stia doar din vedere, dar a gasit-o repede pe facebook si a inceput sa o santajeze. A cerut suma de 300 lei pentru a nu publica pe internet acele poze, sau pentru a nu le arata parintilor fetei. Pentru a lua legatura cu victima, a folosit un cont de facebook fals.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL