Ce a făcut un timişorean, după ce a aflat că soţia sa vorbeşte cu alţi bărbaţi pe Facebook. Teribil!

Tuesday, 19 July 2016, 17:14, Sursă: REALITATEA.NET

O femeie din Timişoara a fost ucisă de soțul ei ,după un scandal izbucnit din cauza unor discuții pe care victima le avea cu alți bărbați pe o rețea de socializare.

Adaugă părerea ta

Cearta dinte cei doi a izbucnit în zorii zilei, la ora 05:30, după ce timişoreanul a aflat că partenera lui de viaţă vorbeşte pe Facebook şi cu alţi bărbaţi. Conflictul a degenerat însă şi, la un moment dat, soţul femeii de 27 de ani a pus mâna pe un cuțit și a început să o înjunghie în spate și gât.

În timpul crimei, în locuință se afla și fiul în vârstă de șase ani al celor doi soți, care însă dormea într-o altă încăpere.  Când a văzut că soția lui zace fără suflare într-o baltă de sânge, bărbatul în vârstă de 31 de ani a sunat la 112 și a anunțat că a ucis-o, relatează presa locală.

Mai multe echipaje de poliție, criminaliști, procurori, dar și cei de la Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului au ajuns la fața locului.

Oamenii legii l-au reținut pe criminal pentru 24 de ore, iar marți urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru violență în familie, omor comis asupra unui membru al familiei.