Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, dus în arestul central din Olt

Sunday, 15 September 2019, 09:24 Sursă: REALITATEA.NET

Anchetatorii vor trebui să refacă traseul și întreg tabloul tragediei, pas cu pas. Între timp, astăzi, părinții Alexandrei Maceșanu, sfâșiați de durere, vor participa la un miting în Piața Revoluției, în memoria fiicei lor. Alexandra ar fi împlinit, astăzi, 16 ani.

Reamintim că, pe 24 iulie, Alexandra Măceașanu, o copilă de doar 15 ani, a luat o mașină de ocazie din localitatea Dobrosloveni și l-a rugat pe șofer, Gheorghe Dincă, s-o ducă în Caracal, la liceul Mihai Viteazu, unde era elevă în clasa a IX-a. Nu știa în mașina cui se urcă și nu știa nici că va fi ultimul ei drum. A ajuns în oraș, dar nu unde s-ar fi așteptat, ci în casa propriului ei călău. Tânăra a fost bătută în mașină, legată de mâni, cu bandă adezivă la ochi și la gură și apoi după în casa ororilor. Aici, Dincă a omorât-o, iar apoi ar fi ars cadavrul într-un cuptor improvizat.

Alexandra s-a născut la 15 septembrie 2003, în localitatea Dobrosloveni, județul Olt, fiind primul copil al soților Măceșanu. Din spusele părinților și al profesorilor, învăța bine, avea note mari la școală și făcea parte dintr-un grup de dansuri populare.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL