Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Caracal. Soția și copiii lui Gheorghe Dincă, audiați 9 ore la DIICOT. Incidente la sosirea acestora

Thursday, 22 August 2019, 09:09 Sursă: REALITATEA.NET

Soția criminalului din Caracal, alături de trei dintre cei patru copii ai lui Gheorghe Dincă, au ajuns în fața procurorilor. Vorbim despre doi băieți și o fata a cuplului care au intrat în jurul orei 12.00 în sediul DIICOT București.

Au existat și mici incidente la sosirea acestora. Aceștia nu au vrut să facă nicio declarație și i-au îmbrâncit pe jurnaliști pentru a putea intra mai repede la audieri.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a afirmat că DIICOT nu l-a anunțat că familia lui Gheorghe Dincă va fi audiată. Acesta susține că are dreptul să participe la audiere.

Procurorii ar fi interesați de ultima vizită pe care Elena Dincă, soția lui Dincă, a făcut-o la Caracal, după acuzațiile făcute de avocatul familiei Luizei Melencu.

Avocatul susține că este posibil ca în perioada în care a dispărut Luiza Melencu, soția suspectului de crimă să se fi aflat în casa lui Gheorghe.

Aceleași surse spun că se va cere extinderea perchezițiilor și ar putea fi vizate și alte adrese. Pe de altă parte, anchetatorii au descoperit 86 de anomalii în pereții casei lui Gheorghe Dincă, dar și în curtea locuinței, după ce le-au scanat. 

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei spunea ieri că e necesar ca soția lui Dincă să fie audiată, precum și toate alte persoane care îi erau apropiate.

Tonel Pop a vorbit, miercuri după-amiază despre percheziţiile care au loc la domiciliul lui Gheorghe Dincă.

Acesta a precizat că mandatul în vigoare se apropie de expirare, motiv pentru care se va cere un nou mandat de perchezişii la casa înculpatului de 66 de ani.

"S-ar putea sa nu fie suficiente zilele rămase din actualul mandat, deja se va cere un nou mandat, o prelungire pentru a se putea încadra anchetatorii, pentru a putea sa duca la bun sfârşit", a spus avocaatul, care a continuat cu detalii despre procedurile în acest dosar:

"Procurorul are si anumite intalniri cu familiile victimelor, pe un cadru formal...sunt niste chestiuni umane si se schimba anumite impresii. Au fost persoane reaudiate si vor fi rechemate pentru a da declaratii mai amanuntite. Ancheta va fi facuta si prin reaudieri".

Cazul Caracal. Procurorii au cerut expertiza bijuteriilor găsite în butoiul din Casa Groazei


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL